Prímatoner Kft
  Kapcsolat: 1022. Budapest, Frankel Leó út 38-40, Tel.: 06/20-27-28-293
Kosár tartalma
 
Kosár részletes tartalma
rendelés feladása
főoldalcégünkrőlvásárlási feltételekforgalmazott márkákkapcsolat
Termék kereső
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Elfelejtett jelszó
Regisztráció
Termékkategóriák
Papíráruk
Másolópapírok
Naptárak
Iratrendezés
Írószerek
Lyukasztó, tűzőgépek, kellékek
Vegyes irodaszer
Ragasztástechnika
Vagyon, munkavédelem, csomagolástechnika
Iskola, hobby, kreatív
Irodatechnika
Számítástechnika
Vizuál és hangtechnika
Irodaberendezés
Tisztítószerek és háztartási eszközök
Élelmiszer, italáru
Nyomtató kellékanyagok
Promóciós termékek
Göngyöleg
Partnerek
Esselte
Információk
Vásárlási információk-ÁSZF
Adatvédelmi nyilatkozat
Házhoz szállítás
Hogyan tudok rendelni?
Hogyan tudok regisztrálni?
AkciókHírekTop termékekKedvencek
ÁSZF

Használat

Web-áruházunk használatához regisztráció szükséges, amelynek során szükséges megadni adatait. Ezen adatokat az üzemeltető bizalmasan kezeli, azokat harmadik félnek semmilyen esetben sem adja át (kivételt képez a szállítást végző futárszolgálat), csak a számlázás, illetve a szállítás végett használja fel. Hírlevélre történő feliratkozáskor a vásárló elfogadja, hogy a szolgáltató ajánlatokkal keresse és tájékoztassa.

A megrendeléseket digitálisan tároljuk adatbázisunkban, azokat papír alapon nem iktatjuk.

A webáruházunkban leadott megrendelés szerződés kötésnek minősül amelyről a rendelés leadása után visszaigazolást kap. A szerződéskötés fizetési kötelezettséggel jár!

Fizetés - szállítás (belföld)

Kérem, olvassa el szállítási feltételek menüpontunkat!

Garancia

Garanciát adunk minden termékre az átadástól számított 24 hónapig - kivéve ha a gyártó ettől eltérő idejű garanciával hozza forgalomba termékét Magyarországon, vagy a törvények más garanciális periódust írnak elő.

Alkatrészek esetében a számla egyben jótállási jegyként is szolgál, külön jótállási jegyet nem adunk. Minden termék mellé a gyártó/nagykereskedő által biztosított termékinformációs anyagot szállítjuk. A garanciális ügyintézéshez a terméket minden esetben ügyfélszolgálatunkhoz kell eljuttatni a vásárlást igazoló számlával vagy nyugtával együtt. Jogos garancia esetén a terméket cseréljük. A jótállás, illetve a szavatossági igény érvényesítéséhez minden esetben jegyzőkönyvet készítünk. A jegyzőkönyvben rögzítjük a vásárlás időpontját, illetve a hiba jelenségét. A vásrlást minden esetben nyugtával vagy számlával igazolni kell. Amennyiben a vásárló által kifogásolt terméket nem cseréljük, a vásárló jogosult a Fogyasztóvédelemhez, illetve békéltető testülethez fordulni. A cserét a szolgáltató 15 napon belül köteles elvégezni, 15 napon túli ügyintézés esetén a vásárló visszakérheti a termék vételárát.

 

Elállás joga

Futárpostai kézbesítés esetén a megrendelésed során élhet a 17/1999. Kormányrendeletben részletesen rögzített feltétel nélküli elállási jogával. Minden termék esetén csak a sérülésmentes, tartozékokkal együtt, hiánytalanul eredeti dobozban visszaküldött termékekre érvényes. Elállási szándékát az átvételtől számított 15 napon belül kell jelezze nekünk e-mailben!

 • Az elállási jog minden termékre vonatkozik, ami bontatlan, vagy bontott, de hiánytalan gyári csomagolásban érkezik vissza hozzánk. Elállás esetén a terméket nem veheti használatba.
  A visszaküldés címe:
  Csókavár-Ker Kft
  2022 Tahitótfalu
  Viola u.77.
 • Nem vonatkozik az elállási jog az átvétel után megsérült termékekre.
 • Elállásra vonatkozó igényét e-mailben vagy személyesen kell bejelenteni, az átvételtől számított 15 napon belül .
 • Az áru ellenértékét a termék személyes visszajuttatásakor azonnal visszafizetjük. Amennyiben postán, vagy futárszolgálattal küldi vissza a terméket legkésőbb az áru megérkezését követő 14 napon belül visszautaljuk az összeget a vásárló által megadott bankszámlaszámra.
 • A visszatérítés nem vonatkozik a kiszállítási, csomagolási és utánvét költségekre, valamint a termékek visszajuttatásának költségeire, melyeket a vásárlónak  kell viselnie. Az áruházunkban feltüntetett teljes szállítási díj általában kedvezményes díj, a visszatérítésből a csomagolás díján felül a futárszolgálat által felszámolt teljes szállítási és utánvét díját levonjuk.
 • Abban az esetben, ha a terméket használatba vette, és ez a termék értékének csökkenésével járt (pl. sérült gyári csomagolás, szennyeződés), úgy a terméket nem, vagy csak érték egyeztetéssel tudjuk visszavenni.
 • Amennyiben a termékről felbontás után a futár jelenlétében derül ki, hogy bizonyítottan sérült, és a sérülés az áru átvételét megelőzően keletkezett, a termékre 8 napos cserelehetőséget biztosítunk. Ebben az esetben a sérülést a futár által felvett jegyzőkönyvvel igazolhatja.
 • A személyesen átvett árukra nem vonatkozik az elállási jog.

Adatkezelés

A vásárlók adatait a webáruház eltárolja, így egy következő vásárláskor elegendő bejelentkezni, és nem kell minden adatot újra megadni. Amennyiben még sem szeretné, hogy az adatai tartósan meglegyenek nálunk, úgy bejelentkezés után törölhetI azokat, vagy kérheti mindezt tőlünk is e-mailben.

A megrendelések adatait viszont a szerződés teljesítése és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tároljuk.

Adatait harmadik félnek nem adjuk át, kivéve, ha a szerződés teljesítésekor a harmadik fél az cégünk alvállalkozójaként működik együtt. Ekkor azonban, az alvállalkozók a cégünk által átadott személyes adatokat semmilyen módon nem jogosultak megőrizni, felhasználni, illetve további személyeknek átadni. Az adatokat kizárólag a szerződés teljesítésének erejéig használhatják, tárolhatják. Adatai kezelésekor az Adatvédelmi Törvénynek megfelelően járunk el.Vásárlási információk-ÁSZF | Adatvédelmi nyilatkozat | Hogyan tudok rendelni? | Kapcsolat | Hozzáadás a kedvencekhez
 
© 2008 Prímatoner Kft   Kapcsolat: 1022. Budapest, Frankel Leó út 38-40, Tel.: 06/20-27-28-293 solution by NetGo.hu